Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Ostatní - Novalja 2011

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Novalja 2011 Údaje o příspěvku
Naše postřehy a zážitky z letošní dovolené.Pag. Novalja. 3 rodiny celkem 13 lidí od 4do 54 let
Odjezd 1,7,2011 v 7.00.při plánování naší trasy vznikly dohady a tak jsme se rozdělili už u Jihlavy 1 auto přes Maďarsko a 2 přes Rakousko a Slovinsko přechod Jelšane – Rupa do Rijeky a po magistrále na trajekt do Prizny Přes SMS jsme se informovali o průběhu . Světe div se nic zvláštního se nedělo cesty volné, nával žádný prostě pohoda . naše časy se lišily minimálně a tak je jasné že pokud je volno tak je jedno kudy jedu.Ceny za poplatky 300 Kč v neprospěch A+SLO.Na přechod Rupa jsem se dotazoval zde na foru pravda je ta že frekventovaný v týdnu asi není ani mi jsme neměli problém,ale cestou domů byla fronta ze Slovinska asi 4 Km tak že já osobně se o víkendu tomuto přechodu zdaleka vyhnu ta fronta byla fakt děsivá.

Petr
 Autor:28404petr
 Datum:12.7.2011 07:53
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Novalja 2011 Údaje o příspěvku
Noc jsme přečkali u trajektu a ráno jsme si prohlédli město a hledali agenturu . již v 8.15.
Bylo vše vyřízeno a byli jsme zavedeni do vily kde jsme mohli nechat auta a počkat až připraví apartmány čas využil každý po svém někdo u moře já osobně šel ochutnat ožujsko docela to šlo.Ubytko bez problémů k vodě 100 metrů pláž kamínková vstup do vody mírný kluci 6 + 4 roky stačili ještě po 5 metrech prostě pohoda.Jenom stín stromů na městské pláži by toto místo dovedl k úplné dokonalosti. ,ale slunečník taky udělá své.
 Autor:28404petr
 Datum:12.7.2011 08:00
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Novalja 2011 Údaje o příspěvku
Vila byla zařízená dobře spokojeni byli všichni .Velká zahrada a velké parkoviště za poltem. Každý den ráno pokojská uklízela chodbu a zalévala záhony . Idylku rušil jenom řev německých sousedů skoro až do rána ,ale to po dvou nocích vyřešil majitel který každý večer přijížděl na kontrolu jestli je vše v pořádku.Takovou bezohlednost jsem snad nikdy neviděl.
 Autor:28404petr
 Datum:12.7.2011 08:09
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Novalja 2011 Údaje o příspěvku
Samotná Novalja je docela pěkné městečko kde v tu dobu nebylo narváno na plážích volno ,ale v plné sezóně je tam prý 60 000 turistů hlavně Italů a to je asi dost velký mazec.Nákupy základních potravin jsou bez problémů malé obchůdky a velký obchoďák dobře zásobený a ceny se moc neliší. Uzeniny a sýry opravdu kvalitní zejména Pažský sýr je gurmánský zážitek.Nebojte se nákupů není to opravdu velký rozdíl a kvalita stojí za to. Restaurace na úrovni a cena večeře průměrně 50 kun ,ale jsou i drahé speciality.
Obsluha bez problémů.
 Autor:28404petr
 Datum:12.7.2011 08:19
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist