Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Doprava - Kam nejblíže k moři?

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Kam nejblíže k moři? Údaje o příspěvku
Ahoj.Chtěl bych letos vyrazit autem do Chorvatska.Pojedu z Liberce,ale ctěl bych někam nahoru,aby to kilometrově bylo co nejkratší.Jestli můžete poradte nějaké místo,pořípadě trasu.Budu rád za všechny info.Nevím taky kolik stojí kemp pro vůz a dvě osoby.Zkušenosti mám jen autobusem od cestovek.Taky bych chtěl vědět nějaký typ na finance,kolik peněz si vzít na ubytování a jidlo.Díky Mirek
 Autor:Mirek Macháček
(neregistrovaný)
 Datum:23.5.2010 10:47
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Kam nejblíže k moři? Údaje o příspěvku
Jezdíme z Liberce: Praha-Jihlava-Znojmo- Víděň-Grac....a pak už taky záleží kam se chceš dostat. Finanční otázka je taky věc názoru(kolik vás jede, na jak dlouho atd...)Moje zkušenost je taková, že co jde , platíme kartou a na hotovosti si vezeme pouze minimální limit. Dnes už téměř všude zaplatíš bezhotovostně(pohonné hmoty, dálniční poplatky,v obchodech nebývá problém a také všude z bankomatu vybereš).Myslím, že když pročteš toto fórum, určitě se dovíš, co úpotřebuješ. Mě se líbí zkušenosti Máry, ale uvidíš sám.
 Autor:Blanka
(neregistrovaný)
 Datum:23.5.2010 17:39
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Kam nejblíže k moři? Údaje o příspěvku
Jezdím do Poreče,tras je několik: Vyjíždím co nejdříve nad ránem,většinou někde v Rakousku přes den zastavím např. prohlídka Vídně nebo MIxnitz-Medvědí soutěska, nebo ve čt do Plitvic, pátek jezera a pak přejezd na místo (hotely většinou od so). Letos někde Alpy za Salzburgem - a večer pokračuju. Jedna z cest přes Prahu, ČB,Dvořiště,Linz,A9, v Triebenu uhnu na Klagenfurt (a z Vídně na Graz a Klagenfurt),pak tunel Loiblpass do Slovinska,Lublaň,Koper a je to. Zpět jsem loni zastavil v Jul.Alpách - Mangart (nádhera). Letos plánuju na zpětné cestě Bled.
 Autor:Mila_N
(neregistrovaný)
 Datum:24.5.2010 12:28
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Kam nejblíže k moři? Údaje o příspěvku
kilometrově nejpřijatelnější bude asi Istrie s překrásnými místy jako Poreč, Rovinj,Pula a mnoho dalších a vejdeš se max. do 1000 km.( cesta tam i zpět cca 4000 kč včetně poplatků za dálnice) Kemp pro vůz a stan nebo chatka tě bude stát stejně jako perfektně vybavený apartmán s kuchynkou a parkováním zdarma. S jídlem je to horší ceny v restauracích jsou nestydaté a tak pokud nepatříš do kategorie která nemusí přemýšlet za co a kolik utratí tak musíš vařit, dnes je to snažší že lze na místě nakoupit v různých Lídlech a pod. ceny jsou přibližně stejné jako u nás, něco je dražší něco levnější. Doufám že jsem tě neodradil, věř že to stojí za to. Letos jedeme zas.Pokud bys potřeboval něco doplnit tak sem napiš nějaké spojení.
Zdraví Stůj.
 Autor:Stůj
(neregistrovaný)
 Datum:5.6.2010 00:53
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist