|
Re: Jidlo do chorvatska
| Údaje o příspěvku |
Kvůli dětem (vloni měly 9 a 2 roky) jsme brávali zavařené jídlo. Vloni v červnu jsme navíc přibalili elektrický gril a ten jsme ppoužívali 2x denně. Ráno koupené ryby jsme grilovali na oběd a večer steaky nebo čevabčiči nebo zase ryby či jiné mořské potvůrky. K tomu brambory nebo pečivo z pekárny, spoustu čerstvé zeleniny a olivový olej od místních. Zavařené jídlo se jedlo, aby se snědlo. Když jsme tam jeli v srpnu, tak už bez jídla, pouze s grilem (a abych nekecala, tak jsme vezli ze zahrádky několik kilo rajčat a okurek).
Letos opět gril - ryby budou z Jadranu, čevabčiči z masny v Makarske, zelenina z marketu taky v Makarske (naše dozrává až později) a olivový olej prodávají téměř všichni.
Navíc opět potáhneme několik kilo zamražených ryb domů, takže bude kufr auta zaplněn chladícími boxy. |
| Autor: | Veronika | (neregistrovaný) |
| Datum: | 1.3.2010 22:14 |
| Email: | - |
| Nahlásit nevhodný obsah | |