Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Ostatní - Jak se dostat ze Sukošanu do NP

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Jak se dostat ze Sukošanu do NP Údaje o příspěvku
Jaké jsou možnosti se dostat ze Sukošanu do NP Kornaty. Budeme autem, jestli se tam dá na pobřeží dostat nebo jen nějakými lodičkami či člunem? Jedeme koncem června, tak už tam snad bude turistický ruch.
 Autor:J. Kocm
 Datum:12.4.2014 22:56
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Jak se dostat ze Sukošanu do NP Údaje o příspěvku
Národní park Kornati se nachází v Kornatském souostroví, to je vnější pásmo ostrovů a dost daleká plavba. Jedná se o řadu malých ostrůvků, útesů, skalisek, zátok, malebných scenérií, mezi kterými se proplouvá. Někdy se jezdí i k slanému jezeru u zátoky Telaščica. Cestou se vvyčlení čas i na koupání. Dobré výchozí místo je Biograd na Moru. Tam si můžete zajet koupit lístek na výlet, projděte město, na nábřeží uvidíte nabídky ve výletních agenturách. Možná se dá jet i ze Sukošanu či určitě ze Zadaru, uvidíte až tam budete. Výlety se moc nedají zjistit a zajistit předem, je to sezónní záležitost, odvíjí se i od počasí, množství klientely (aby se naplnila loď, ....). Každopádně ať se jede odkudkoliv jedná se vždy o celodenní výlet, v ceně je i oběd na lodi a vstup do NP. Preferovala bych odjezdové místo Biograd, odtud je plavba po moři kratší. Totiž většinu času výletu zabere plavba. Orientačně se se vyplouvá kolem 9:00, návrat kolem 17-18. hodiny. Cena cca 300 kuna na osobu, malé děti do 5 let zdarma, 5-12 za polovic. Doporučuji si vzít i mapku abyste se mohli sami dívat, které ostrůvky míjíte. Plavba určitě nebude lodičkou, jede se velkou lodí, na které může být 70-100 lidí.
 Autor:Iva Mrakovčičová
 Datum:13.4.2014 22:08
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist