Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Ostatní - Počasí v Chorvatsku - Jak bylo v Tučepi - začátek června?

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Jak bylo v Tučepi - začátek června? Údaje o příspěvku
Dobrý den, první týden v červnu se chystám do Tučepi (Makarská riviéra).Má někdo zkušennosti s počasím v tuto dobu, hned začátkem června? Vždy jsem jezdila až v termínu od 15.6. a počásí bylo krásné, vedro, moře v pohodě. Trošku se bojím, jestli začátek června není, co se týká letního počasí, přece jen trošku brzy.
 Autor:Lenka Bayerová
 Datum:19.4.2013 15:43
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Jak bylo v Tučepi - začátek června? Údaje o příspěvku
Sázka do loterie, pokud bude květen ve střední Evropě teplotně nadstandardní, mohlo by to vyjít.Jen pro zajímavost, 5 června,tuším 2001 nebo 2002 jsem byl v Igrane, což je pod Tučepami, moře mělo 18 stupňů, a delegátka říkala, že na Sveti Jure byl minulou sobotu sníh, což místní nepamatují. Strašně záleží na počasí,jestli hodně fouká od moře.V Tučepech jsem byl v roce 2009 koncem června, moře bylo studený, jak pro otužilce, protože fučelo a míchalo se to. Takové výkyvy počasí na makarské riviéře před 15ti lety nepamatuji.Já bych si dopředu na tuto dobu zarezervovat ubytování asi netroufnul, ale pokud by bylo krásně, jel bych klidně na blind, všude bude prázdno.
 Autor:revis
(neregistrovaný - IP: 95.129.100.***)
 Datum:19.4.2013 17:28
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Jak bylo v Tučepi - začátek června? Údaje o příspěvku
mohu potvrdit, v roce 2009 jsme byli v Tučepi ve druhé polovině června a - začalo to bouřkou už po cestě, první týden fučelo studeně,chodili jsme v bundách a džínách, pláže vymetené. Nedalo se ani dlouho sedět v kavárničkách na promenádě. Tak jsme výletovali - Omiš, pěšky Makarská, Podgora atp. druhý týden už to bylo lepší - stačí, že svítí den, dva sluníčko a voda se znatelně oteplí.Zkrátka, počasí se nevyzpytatelné. Ale viděla bych to stejně jako revis - pokud máte možnost nic neplánovat a rozhodnout se podle počasí. V červnu určitě na blint v Tučepi ubytování seženete.
 Autor:babča
(neregistrovaný - IP: 78.136.176.***)
 Datum:10.5.2013 16:14
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist