Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Místa v Chorvatsku - Hledání lokality - Istria prosím o radu

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Istria prosím o radu Údaje o příspěvku
Zdravím vás. Chceme ísť s priateľkou po prvý krát autom na Istriu teraz od soboty 3.8.´12, pričom nemám zatiaľ šajnu kam :-) Či niekam na západ /od Umagu dole Poreč až možno Pula/, alebo druhá strana /Rijeka, Opatija, Lovran, Rabač../
Chceme ísť na blind.. To je prvá otázka - nájdeme tam niečo v rozumnej cene? /treb, aj ďalej od mora - sme iba dvaja/ Kam najlepšie odporučíte. Čítam tu, že Istria je kvôli nemcom a italom drahá.. To sa myslí v globále - celá Istria, alebo sú miesta výhodnejšie a tak.. Predstavu mám nájsť nejaký malý apartmánik pre 2 trebárs aj ďalej od mora cca za 35e.. Viete niečo poradiť? (nejaké požiadavky na pláž a konkr.destináciu ani nemáme..) more jak more :) Jednoducho,kam sa má pobrať najlepšie mladý pár na Istriu na blind do miesta, kde sa dá bezproblémovo nájsť nejaké malé ubytko za rozumnú cenu.. Dík za rady!
 Autor:zdenoh
 Datum:1.8.2012 18:32
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Istria prosím o radu Údaje o příspěvku
Na Istriji , Krk či Cres s Lošinjem nejezdí jen Italové a Němci ale i Slovinci.Tím je velká poptávka po uybtování ( hlavně weekendy či prodloužené weekendy). My byli v Rovinju a v červnu. Po dlouhé době jsme sehnali pokoj, který byl v domě cca 300 m od moře, které ani nebylo vidět. Bylo to v roce 2003 a již tenkrát chtěli 15 EUR za osobu. Na Istriji je to cca 880 km. Když byste jeli o něco níže, třeba Pag či Ráb nebo Kvarnerskou rivieru ( Pod Sinj), je to o 100 km dál a už to je volnější a cenově dostupnější. Na Pagu v Mandre jsme byli přímo u pláže za 13 EUR ( v červnu 2009).
 Autor:John
(neregistrovaný - IP: 195.146.112.***)
 Datum:2.8.2012 11:29
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Istria prosím o radu Údaje o příspěvku
Tak nakoniec idem na Krk - Malinska.. Síce trochu ďalej od mora, ale tak na to že od 3.8.a za 30e/noc za celkom pekný apartmán.. Sme len dvaja, nohy a auto nám slúžia, tak je je to jedno :-) /odporučili nám ho/, inak sme chceli ísť na blind.. Snáď bude fajn. Každopádne dík za reakciu a rady.
 Autor:zdenoh
 Datum:2.8.2012 23:15
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist