Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Ostatní - Dva tábory

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Dva tábory Údaje o příspěvku
se vytvořily na internetu.jeden tábor,který je složen z lidí jezdící pravidelně na dovolenou do Chorvatska většinou spokojených musí obhajovat vše,co haní tábor druhý.Ten je zase složený z lidí,kteří tam nikdy nebyli nebo prostě na to nemají,aby si tam zajeli a ti se snaží o co největší pomluvy a lži,jen aby oststní odradili tam cestovat.Domnívám se,že každý by si měl cestovat a užívat tam,kde se cítí dobře a co mu vyhovuje.My jsme však národ,který umí jen špinit a pomlouvat a přitom si neumíme zamést před vlastním prahem.Podívejte se třeba na Prahu,kde se turisti doslova olupují a to se nedá s žádným státem ani srovnat,včetně Chorvatska.Ač mám vůči Chorvatsku určité výhrady,jezdím tam rád a pokud se mi to nebude líbit a dosáhne to vrcholu,změním destinaci.pak je ještě skupina zbohatlíků,kteří mají již na Maledivy,ostrovy,Tahiti atd a ti zbytek národa považují za odpad a pokud se tady objeví,všichni ostatní jsou pro ně socky a špíny,ale to už je otázka povahy bohatých.když se na to podíváme všichni střídmě a rozumně,není to zase tak hrozné a dokonce i ceny se dají srovnat s námi.Dejte si třeba na Ruzyni kafíčko za 120.-Kč nebo pivo za 150.- a budete mluvit jinak.Jako národ začínáme být arogantní,sprostí,závistiví a nesebekritičtí a to je vše.
 Autor:Vítek
(neregistrovaný)
 Datum:1.7.2008 11:05
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dva tábory Údaje o příspěvku
Vítek...suhlas a davam dole klobuk, pravdu mas , podobne je to aj so slovakmi vo vseobecnosti
 Autor:Tom
(neregistrovaný)
 Datum:1.7.2008 15:00
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dva tábory Údaje o příspěvku
Také souhlasím...již jsem v Chorvatsku několikrát byl a až na pár maličkostí naprostá spokojenost,ono totiž taky hodně záleží jak se tam CHOVÁME MY,TURISTÉ!!..spousta lidí tam přijede a myslí si co nejsou,ale ve skutečnosti jsou to chudáci,kteří si vybíjejí své komplexy.Vše záleží na komunikaci,chorvati rádi komunikují,stačí když se jich zeptáte jak se mají,trochu se zajímáte jak žijí,co je baví,co mají rádi atd.(nemusíte s nima prokecat půl dne,stačí 15minut) a pak se máte jak v bavlnce!!Ale spousta lidí,teď nemyslím jen Čechy,přijedou a ráno neumí ani říci dobré ráno,tak to je potom těžký,domácí si řekne polib mi prdel a je to spočítané!My jsme se snažili vždy s nimi komunikovat a máme jen dobré zkušenosti!!AŤ si to každý rýpal přebere sám!
 Autor:Anubis
(neregistrovaný)
 Datum:2.7.2008 10:09
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Dva tábory Údaje o příspěvku
Já bych tady taky se všemi příspěvky souhlasila,jenom bych připsala,že je velký rozdíl mezi chorvatem emigrantem a chorvatem domorodcem.Domorodec se chová přátelsky,je vstřícný,obětavý a za pár českých piv nebo flašky slivovice nakoupí ryby a udělá pěkný večer.Ale ti,co si v HR udržují jen apartmány a trvale žijí v Německu, se chovají tak,jak tady někdo psal"burani".Vystupují stylem,ty jsi tady,tak plať za všechno a komunikace je jenom strohá-vlastní zkušenost.
 Autor:Petra
(neregistrovaný)
 Datum:2.7.2008 13:30
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dva tábory Údaje o příspěvku
Všechny zdravím,
patřím ke třetí skupině: v Chorvatsku jsme byli po 30 letech poprvé a byli jsme moc spokojení. Do teď jsme jezdili do Řecka a do Itálie - to byste teprv koukali na ceny a to nepočítám letenky. Byli jsme na Istrii v Rabacu v hotelu Albona a bylo to super. Velikej apartmán 2+1, úžasný jídlo a krásný pláže bez jediného ježka. Tomu, kdo jezdí do hotelu můžu fakt doporučit. Příští rok pojedem určitě znovu.
petra
 Autor:petra
(neregistrovaný)
 Datum:14.7.2008 14:33
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist