Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Doprava - dovča 2010

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
dovča 2010 Údaje o příspěvku
My letos jeli 19.6.výletem přes Alpy.Přejezd přes vrholy zavřený,hustě chumelilo,takže letní gumy ideální.v Itálii
auto sice jede, ale hlásí závadu. Nervy na pochodu,týden před odjezdem totiž bylo v servise.Celou cestu na jih leje, večer průtrže a bouřky. První dva dny u moře prší, koupat se nedá. Pak už to konečně jde.V neděli po výborném obědě u domácích nám byla půjčena loďka s motorem,takže si to štrádujeme po moři. Ne dlouho,lodička se nám porouchala, takže jsme se ke břehu museli doplácat růčo.Trapas jak hrom. Pan domácí nám sice nenadával, ale nadšením nekypěl.Dovča se chýlí ke konci, takže poslední večer honem nakoupit dárky domů.Ovšem nastal zlatý hřeb naší báječné dovolené. Ve Splitu jsme naše auto večer na parkovištiuž nenašli. Šok, úlek, zoufalství.Naštěstí nám ho neukradli, ale pouze odtáhli.Jsme lehčí zhruba o patnáct stovek, ale máme svý auto, hurá.A hádat se s nima nehodláme.Domů jedeme přes Maribor, nechcem na dálnici, ale za chvíli jsme tam. Navigace je na nic a značení žádný. Známku nemáme,a tak se na sjezdu modlíme, ať to výjde.Naštěstí tam nebyli.Domů jsme ale ty Alpy zvládli,zážitek je to úžasnej, doporučuju.
počasí super, jen auto zase zlobí, nějak ho ty kopce zmohly, občas cukne a zase ta závada na počítači!Domů valíme po dálnici, v Rakousku je provoz šílený, je pátek 2.7.a co se to děje? Naštěstí hůř pro ty v protisměru.
V pět k večeru jsme na našich hranicích, to je úleva.Byla to první adrenalinová dovolená .A to jsme tam byli letos již po 11.
 Autor:honda
(neregistrovaný)
 Datum:10.8.2010 03:46
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: dovča 2010 Údaje o příspěvku
Tak na takovou dovču bych potřeboval ještě týden doma na zotavenou. Hlavně ,že vše dobře dopadlo a máte na co vzpomínat.
 Autor:ostravak
(neregistrovaný)
 Datum:10.8.2010 06:01
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist