Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Doprava - dneska ráno příjezd

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
dneska ráno příjezd Údaje o příspěvku
Takže, odjížděl jsem v pá 3.7. a jsem jsem na noc, vše v poho jen ve slovinsku fronta od mariboru až prakticky k samé hranici, měli tam semafor ,něco dělali na cestě a pouštěli to v jednom směru. Objížděl jsem přes Spielfeld a super cesta až k tomtu Mariboru, tam už je to kouslé.Jinak provoz v pohodě, cíl Orebič, bez trajektu, takže docela záhul.Místní cesty po poloostrově samé serpentíny, ale moc pěkná cesta. Ubytování Hotel Komodor- noční můra, fakt katastrofa, studená voda, pubertální tábor poláků....no maras, ale jinak korčula, orebič, nádhera, fakt pěkný, ale drahý místo,no i na makarské je levněji. počasí skvělé,ale mírně chladněji než loni. Všude moře poláků a slováků, čechů celkem málo, alespoň na orebiči. všem hezkou dovču a hlavně šťastnou cestu.
 Autor:vlasta
(neregistrovaný)
 Datum:14.7.2009 18:15
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: dneska ráno příjezd Údaje o příspěvku
My se vrátili 14.8.,souhlasím s tebou, Korčula nádherná, ale v Orebiči jsme těch čechů potkali teda hodně. Pravda, že na Korčule už jich tolik nebylo. Jinak zase tak draho tam není. Při zpáteční cestě jsme se stavili kouknout na Makarskou a katastrofa.....noční můra dovolené. Deky od sebe lidi měly asi po 20cm, v moři střepy, plechovky a dokonce jsme viděli jak tam proplavala dámská vložka. Všem přejeme krásnou dovo.
 Autor:Verča
(neregistrovaný)
 Datum:21.8.2009 12:44
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: dneska ráno příjezd Údaje o příspěvku
My jsme se vrátili z Orebiče 22.8.Byli jsme ubytování v Depandancích Hotelu Belevue, s polopenzí, máme 6 leté dítě, takže přes poledne jsme chtěli chodit do restaurací, na pizzu nebo špagety, tak jako loni v Gradaci kde byla nad pláží jedna restaurace zadruhou, jaké bylo však naše překvapení , v Orebiči byla první a na dlouho jediná restaurace od našeho hotelu 1km-2km vzdálená, pizzu nebo špagety vůbec nevedly. O obchodech se suvenýry ani nemluvím, v Gradaci byl na promenádě jeden stánek vedle druhého, dovezli jsme každému několik suvenýrů, protože tam bylo opravdu postatně levněji než v Orebiči. V Orebiči jsem napočítala 3 obchody se suvenýry a vše předražené. No a potraviny, v Gradacu jsme si zašli pěšky do konzumu, do pekárny, v Orebiči jsme museli nastartovat auto , ujet asi 2-3km a stejně jsme neměli kde zaparkovat, ale museli jsme jet dál, protože v nejbližším konzumu, neměli vše co jsme chtěli.Takže můj závěr z dovolené v Orebiči, Orebič , Korčula krásná města, pokud někdo má rád pláže s málo lidmi doporučuji, bylo nás na pláži u hotelu asi tak 20, moře, pláž poměrně čisté, ale jinak vše daleko, pro dospělé s většími dětmi ano, ale 6 leté dítě jen velmi nerado šlo večer po věčeři 2km do města a zpátky. V těchto končinách lépe si zaplatit all inklusive, tak to měli většinou všichni slováci v našem hotelu, pak se nemuseli divit, jako my, proč při večeři nechodí číšník s pitím. Úklid mizerný, ručníky vyměněny jednou za týden.Orebič už nikdy!
 Autor:marcela
(neregistrovaný)
 Datum:23.8.2009 18:52
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist