Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Místa v Chorvatsku - Hledání lokality - Chorvatsko autom vo dvojici

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Chorvatsko autom vo dvojici Údaje o příspěvku
Dobry den, uvedomujem si ze podobne temy uz su spominane ale i tak sa chcem opytat na nove tipy. S manzelkou by sme chceli ist zaciatkom jula sami dvaja autom niekde na juh Chorvatska a navyse na ,,BLIND" cca. na 2 tyzdne pri mori. Nemame radi hlucne prostredie a vela ludi, teda cim mensia dedinka a cim lacnejsia tym lepsie. Staci nam aj nejaky ten obchod aby sa nachadzal v dedine kde budeme ubytovani, peknu plaz, more a o ine sa uz postarame. Mate nejake napady, pripadne vlastne skusenosti, odporucania, ake mate skusenosti s ubytovanim na blind na juhu? Srdecne dakujem za akukolvek informaciu.
 Autor:Peter Boroš
 Datum:31.5.2015 18:59
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Chorvatsko autom vo dvojici Údaje o příspěvku
Dobrý den, milý Slováci.
Začátkem července je to na blind už asi dost problematické, pokud chcete být kousek od moře a s dobrým výhledem z balkonu či terasy, což je také důležité. V městečku Sučuraj( ostrov Hvar) a v této "kuči" je to velmi dobré. A to jsme Chorvatsko
projeli odzhora dolů ( s ubytováním). Letos jedeme vyzkoušet, v červnu, Mali Lošinj a Cres.
Budete-li chtít pošlu Vám kontakt na ten Sućuraj dosti levné a 80 m k moři s výhledem na pohoří Biokovo.
 Autor:John
(neregistrovaný - IP: 195.146.112.***)
 Datum:3.6.2015 00:38
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Chorvatsko autom vo dvojici Údaje o příspěvku
Dobry den John,
Srdecne dakujeme za info, skutocne si to cenime ale radsej chceme vyuzit moznost dobrodruzstva, resp. na BLIND. Bude to sice 1.krat co tak ideme, ale dufam ze to bude ok.:) Kazdopadne este raz dakujeme a tesime sa na kazdy jeden tip, dediny, miesta a pod.. Pekny den!
 Autor:Peter Boroš
 Datum:3.6.2015 17:17
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Chorvatsko autom vo dvojici Údaje o příspěvku
S tím blindem pozor, před 2lety jsem jel takto do německých Alp (na motorce), 600km tam a v místech, kde jsem se chtěl ubytovat na 1 noc a další den pokračovat dál - všude plno, nebo ubytování jen na minimálně 3 noci! ... město veliké, jezdili jsme 3 hodiny po ubytováních, jediné volno měli v hotelu za 70€/noc/osoba ... skončilo to tak, že jsme po 3 hodinách hledání u jednoho ubytování spadli, protože už jsem byl uplně vyřízenej, tak jsem to položil ... nakonec nám tam poradili jedni místní, ať jedeme ještě 20km na sever do jiených vesniček a tam jsme sehnali, ale od té doby se blindu trochu bojím ... to jen tak ze zkušenosti, u auta je výhoda, že nouzově lčověk přespí i v něm.

Šťastnou cestu !
 Autor:Jakub K...
 Datum:4.6.2015 07:30
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Chorvatsko autom vo dvojici Údaje o příspěvku
Pred pár rokmi sme uvažovali nad dovolenkou v Sučuraji-lákal nás Hvar a ceny za ubytovanie boli v Sučuraji veľmi priaznivé.Nakoniec sme sa rozhodli ísť ďalej do Ivan Dolac a nikdy sme to rozhodnutie neľutovali,ani peniaze navyše,ktoré sme za ubytovanie zaplatili.O rok sme sa vrátili na Hvar do Stari Gradu.Skrátka,nám sa Sučuraj extra nepáčil-ale,každý má iné nároky a očakávania,takže ho ako destináciu nezatracujem,len si myslím,že na Hvare sú oveľa krajšie miesta...
 Autor:Dada
(neregistrovaný - IP: 178.41.229.***)
 Datum:4.6.2015 10:56
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Chorvatsko autom vo dvojici Údaje o příspěvku
Napriklad my s manzelkou by sme radsej boli na pevnine, konkretne sme uz uvazovali aj nad Podacou, pripadne Tucepi, Podgora alebo tam niekde i ked to nieje az tak na juhu, skorej pri strede dalmacie. Myslite ze zozenieme ubytovanie do 40e na noc za dvoch ( deti nemame ) ?
 Autor:Peter Boroš
(neregistrovaný - IP: 88.212.36.***)
 Datum:4.6.2015 15:07
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist