Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:

ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy

DISKUZNÍ FÓRUM - Místa v Chorvatsku - Hledání lokality - Chorvatsko 2023

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Chorvatsko 2023 Údaje o příspěvku
Ahoj mám na Vás dotaz, jezdili jsme okolo Omiše,Igrane naposled 2014 ,momentálně už jezdíme bez dětí a hledáme něco od Omiše na jih pro dva v klidné lokalitě apartmán poradíte? děkuji David
 Autor:David Vlk
 Datum:27.1.2019 20:02
 Email:zobrazit

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

Re: Chorvatsko 2023 Údaje o příspěvku
Jeďte na Mljet - jsou tam úžasné pláže i písčité a relativně málo lidí i v sezóně, protože na celém ostrově je málo pláží - od Sobry směrem na Saplunaru. Na druhém konci bývá lidí víc - je tam známý park, ale jsou to většinou jednodenní návštěvníci - otravní jako opice.
Je to nádherný ostrov pro ty, kdo nehledají pláže s občerstvením, atrakcemi apod. je to pro lidi, kteří hledají, kde lišky ještě dávají dobrou noc.
 Autor:iris
(neregistrovaný - IP: 93.99.152.***)
 Datum:27.3.2019 21:40
 Email:-

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

Re: Re: Chorvatsko 2023 Údaje o příspěvku
Tento příspěvek byl přesunut administrátorem

Zuljana je ticha a pekna a mozn i vylety po Peljesaci.
 Autor:Kuko
 Datum:27.3.2019 21:07

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

Re: Re: Re: Chorvatsko 2023 Údaje o příspěvku
Vím, že píšu do starého příspěvků,ale nechce se mně zakládat nový a tento je docela prázdný.
Kam do H.R. v r.2023
Blíží se konec tohoto roku a určitě někteří z vás již mají představu,kde a jak navštíví Chorvatsko. Tak napište o svých plánech a přidejte něco o dovolené z r.2022
 Autor:Kokin
(neregistrovaný - IP: 176.102.155.***)
 Datum:29.12.2022 15:52

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

Re: Re: Re: Re: Chorvatsko 2023 Údaje o příspěvku
Tento rok sme navstivili v juni cestou autom do Grecka Pag & Vir. V auguste 2022 sme pobudli zopar tyzdnov na Paklenici-Starigrad a v septembri na Istrii-Poreč. Leto 2023 je u nas jasno, takze autom znovu do Grecka a cestou pobudneme tyzden
tu: https://www.google.com/maps/contrib/10255964611477...
 Autor:kompresor
 Datum:29.12.2022 16:47

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

My sa chystáme na Veľkú Noc do Vodíc a v septembri do Orebiču.
Tento rok sme strávili Veľkú Noc v Petrčane a potom na prelome august/september týždeň v Igrane a týždeň v Supetare.Skombinovali sme pobyt v apartmáne a v allinclusive hoteli a bolo to super-najprv súkromie a potom komplet služby :)
Mali sme so sebou bicykle,bolo príjemné pár hodín spoznávať na bicykli okolie a potom leňošiť na pláži-budúci rok si to / dúfam/ zopakujeme....
 Autor:Dada
(neregistrovaný - IP: 46.34.228.***)
 Datum:30.12.2022 17:25

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

Re: Re: Re: Re: Re: Chorvatsko 2023 Údaje o příspěvku
Pěknýýý...na velikonoce,to je dobrý nápad..už mi to šrotuje v hlavě :-)..a je mi jasné,že moře je studené,přesto se zeptám,smočíte aspoň nohy??...já bych totiž asi nevydržela a musela tam vlézt...jéé,,můj milovaný Jadran..
 Autor:babi
(neregistrovaný - IP: 185.51.250.***)
 Datum:31.12.2022 10:21

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chorvatsko 2023 Údaje o příspěvku
Samozrejme,že minimálne nohy namočíme-v r.2022,2019,2018 sme sa aj okúpali-síce len tak 2-3 minútky plávania a hneď sa obliecť,ale dali sme to :)
Voda cca 15-17 °C...
Veľká Noc v HR je super,v mestečkách aj hoteloch to žije,sú rôzne sprievodné programy,v kľude sa dajú pozrieť pamiatky a taká kávička poobede na slniečku na rive po dlhej zime je úžasná..
 Datum:3.1.2023 13:39

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

Děkujiii...no tak to už jste mě teda nalomila úplně...vidím to úplně v barvách... :-)
 Autor:babi
(neregistrovaný - IP: 185.51.250.***)
 Datum:3.1.2023 14:01

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

ak skúsite ,určite neoľutujete-už len 3 mesiace :)
 Datum:3.1.2023 17:31

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

Ak by mal nahodou niekto zaujem spojit HORY & MORE s pobytpm v jednom letovisku, tak Starigrad - Paklenica je ako stvorena na takyto pobyt...Umiestnil som niekolko obrazkov sem:
https://www.cestolino.cz/fotogalerie/d/1847/
 Autor:kompresor
 Datum:6.1.2023 07:40

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

Re: Re: Re: Re: Re: Chorvatsko 2023 Údaje o příspěvku
Kompresor díky za krásné fotky. Já byl nejvyse v Omiši a teď jezdím do Bristu a předtím jsem jezdil vše okolo Makarské až po Dubrovník a Peljesac.Ale jak se dívám na foto,tak i v Páklenici je pěkně. Osobně nemám rád pískové pláže, radši oblázky
 Autor:Kokin
(neregistrovaný - IP: 94.241.95.***)
 Datum:6.1.2023 19:19

Odpovědět

Nahlásit nevhodný obsah

© 2006-2023 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist