Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Ostatní - cestování se psy

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
cestování se psy Údaje o příspěvku
Jedeme poprvé do Chorvatska se psy obyt.autem.Prosím o rady,čeho se vyvarovat,a kde je to na Istri s nimi nejideálnější.Díky
 Autor:Jitka
(neregistrovaný)
 Datum:15.3.2009 23:14
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: cestování se psy Údaje o příspěvku
Pozor na Chorvaty, psy moc v lásce nemají. Nesmí se s nimi na městské pláže. Nicméně my máme dva psy a byli jsme s nimi v Chorvatsku už čtyřikrát a pokud si člověk najde odlehlou pláž, není to problém. Jinak třeba psy mít na vodítku, pokud možno aby neobtěžovali ostatní lidi, sbírat po nich výkaly apod. - prostě to co platí i u nás, ale tam si dát obzvlášť záležet - byli by schopní volat i policii apod. Hlavně je problém se starejma dědkama a babkama, žijou ještě v pravěku a maj pocit, že pes je semeniště nemocí a parazitů. Jinak ale naši pejskové si vždy dovolenou moc užijou. Třeba s sebou: petpassport, tetování nebo čip, očkování proti vzteklině, doporučuji spot (proti parazitům), kulaté razítko (vystaví městská veterinární správa, poté co vám psa prohlédne váš veterinář a řekne že je schpen převozu do ciziny - razítko nic nestojí, prohlídka veterinářem stojí kolem 100 Kč). Kulaté razítko sice vetšinou celníci nechtějí vidět, nicméně lépe je ho mít, pro všechny případy. Jinak co se týče slané vody, našim psů vůbec nevadí, ani je během pobytu nekoupu ve sladké vodě a žádný problém. Jen se nebát, pes může mít zelenou stolici - pokud se někdy ve vodě napije, nic to není. Jinak na Istrii pozor na ježovky - aby se pes ošklivě nepopíchal, chce to najít pláž kde nejsou. Hezký pobyt.
 Autor:Pavla
(neregistrovaný)
 Datum:14.6.2009 11:14
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist