Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Ostatní - Černá Hora-výlet

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Černá Hora-výlet Údaje o příspěvku
Ahojky obracim se na vas s prosbou zda-li si nekdo udelal výlet z Chorvatska právě do zmíněné ČH.Podělte se o zážitky případně zda-li je zapotřebí mít nějaké potvrzení k pobytu nebo k návštěvě této země.Jaké jsou pláže nebo jen tak nějaký tip kam se tam zajed podívat.Díky moc všem
 Autor:Petra
(neregistrovaný)
 Datum:14.7.2009 17:58
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Černá Hora-výlet Údaje o příspěvku
My před 4 roky. Z Podgory jsem brzo ráno vyrazili do ČH. Na hranicích prohlíželi pasy (dítě zapsaný v pase rodičů nemusí mít svůj vlastní), pak se svezli trajektem za několik málo EUR (jezdí 2 stále tam a zpátky, takže se dlouho nečeká) a pak jeli až téměř dolů. Čím jižněji k Albánii, tím větší hrůza a větší kolony. Dojeli jsme až za Sutomore, ale kolona téměř nepopojížděla, tak jsme to otočili a do Baru a Ulcinju nedojeli. Na zpáteční cestě jsme zastavili a prohlídli si:

Sutomore - pláž byla špinavá, spousta odpadků a smrad.

Sveti Stefan - podstatně kultivovanější, ale spousta aut, špinavé moře, návštěva hotelového městečka za poplatek, pláže často také za poplatek.

Budva - tak ta mě okouzlila svýma uličkama ve starém městě. Pokud se zajet někam podívat, tak sem. Pláže jsou zde také, hned za hradbama a vlastně všude kolem, takže plavky s sebou. Jinak také spousta aut, velký provoz a spousta turistů.
 Autor:Veronika
(neregistrovaný)
 Datum:20.7.2009 01:21
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Černá Hora-výlet Údaje o příspěvku
Určitě stojí za to objet celý záliv - patří prý mezi nejkrásnější zálivy světa, navštívit staré město Kotor, městečka Perast, Risan. A vydat se autem Lovčenskou silnicí směr Cetinje - je prostě super. Vyjedete úzkou silnicí (pozor, samá serpentina) nad záliv. Nádhera.
 Autor:Dana2
(neregistrovaný)
 Datum:20.7.2009 08:34
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Černá Hora-výlet Údaje o příspěvku
Jestli chcete netradiční výlet, tak to z Dubrovníku - potažmo z Grudy - střihněte nahoru do Durmitoru. Z Dubrovníku dojedete za 2 hodiny, podstatně rychleji , než třeba do Baru.Ještě tedˇ budete chodit ve sněhu a přitom 35 stupnˇů tepla. Hory s vrcholy bílými celý rok, panoramata neuvěřitelná,hyacinty rostou po loukách, skály a hory přes 2500 m.... ráj. Na to se moře ani nechytá. A nebo zkuste kanˇon Tary, druhý nejhlubší na světě - bezva rafty, kterým s srandovní Cetina nad Omiší ani nekouká na paty.A hlavně, všude levno. Marlborky 1,5 euro, kilo sýra 3 eura,2 litorvé pivo 1,3 e. Spojte moře s takovouhle návštěvou ČH a nikdy na to nezapomenete, na rozdíl od takřka splývajících návštev pláží ( mluví o tzv. České sezoně - 7, a 8, měsíc).
 Autor:Žabljak
(neregistrovaný)
 Datum:20.7.2009 10:22
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Černá Hora-výlet Údaje o příspěvku
Ahojky no všem dekuji za prispevek jsou zajimave a ted uz jen se rozmyslet.Diky moc a bajecnou dovcu
 Autor:Petra
(neregistrovaný)
 Datum:22.7.2009 08:19
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist