Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Pláže a koupání - Brela Soline - pláže

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Brela Soline - pláže Údaje o příspěvku
Dobrý den, letos jedeme poprvé do Chorvatska do Brely - Soline. Slyšela jsem, že celá Brela je lemována krásnými plážemi. Je to pravda a týká se to i oblasti Soline? Snažila jsem se na internetu najít nějaké iformace o této oblasti a foto pláží, ale moc se mi to nedařilo. Pokud s tím máte někdo zkušenosti, prosím napište.
 Autor:Petra
(neregistrovaný)
 Datum:28.5.2008 13:25
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Brela Soline - pláže Údaje o příspěvku
Ahojky,celá Brela je fakt nádherná a pláž Soline je super,byly jsme tam před 4 lety.Krásně čistá voda,najdou se i menší plážičky..byly jsme tam koncem srpna a žádná hlava na hlavě kromě pláže soline,ale místečko se vždycky našlo.My jsme chodili na malou plážičku dál od centra a na ní jsme si vegetili skoro sami ještě jen s jednou skupinkou čechů.Takže Brelu můžu jen doporučit,okolo moře vede krásná promenáda po které se dá v pohodě dojít až do Bašky Vody.,..přeju krásnou dovolenou
 Autor:peťula
(neregistrovaný)
 Datum:30.5.2008 12:51
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Brela Soline - pláže Údaje o příspěvku
Boli sme v Brele minulý aj predminulý rok, konkrétne v oblasti zvanej Soline. Pláže sú tam krásne, najmä pláž Punta rata. V Soline, čo je vlastne centrum Brely je ale veľmi preľudnená. Boli sme tam v mesiaci júl, pláže plné, ale dá sa nájsť aj niečo voľnejšie. V noci je tam dosť rušno, v hoteli Solin (na terase)sa konajú rôzne podujatia ako napr. vystúpenia známych chorvátskych spevákov, prípadne tam vystupujú chorvátske skupiny. Problém je tam s parkovaním, ale to je všeobecný problém na Makarskej riviere. More je tam čisté, pláže udržiavané, veď nakoniec sú tam najkrajšie pláže na Jadrane.
 Autor:Slovakia
(neregistrovaný)
 Datum:4.6.2008 11:36
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist