Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Místa v Chorvatsku - Selca - Brač

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Selca - Brač Údaje o příspěvku
Prosím byl někdo v letovisku Selca? Letos uvažujeme o dovolené na Brači a myslím si, že na této straně ostrova by to mohlo být zajímavé. Přemýšleli jsme také u Sumartinu, ale odrazuje nás, že je tam trajektový přístav. Četla jsem, že V Selce najdete ubytování ve čtvrtích Ružmarin nebo Puntinak. Byl jste tam někdo? Dá se sehnat apartmán pro čtyři snadno? Chceme jet na blind začátkem července. Jaké jsou tam pláže? děkuji za vaše názory a doporučení.
 Autor:Kája
(neregistrovaný)
 Datum:25.5.2010 16:32
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Selca - Brač Údaje o příspěvku
My jsme byli v Selce Puntinak. Je tam malá oblázková plážička, ale řekla bych, že dostačující.Pak jsou tam velká skalnatá plata, pro dospělé a starší děti super. V místě je výborná restaurace a i když zde není obchod, tak je zde stánek s čerstvým pečivem, otevřený každé dopoledne. Na blind bych se nebála. Snad každý dům v Puntinaku nabízí ubytování. Ružmarin navazuje hned na Puntinak a dál už nic není, takže je to opravdu velice klidné ubytování v krásné lokalitě. Nevýhodou Ružmarinu je, že nemá žádnou oblázkovou pláž, takže ne pro rodiny s malými dětmi,ale ubytování opravdu krásné (jak jsme zjistili při procházkách).
Sumartin nabízí také mnoho ubytování, toho trajektu bych se nebála, není tam tak vysoká frekvence. Sumartin je malé městečko, dost klidné. Nevýhodou jsou pláže, které jsou až za městem, ale zato jsou nádherné. My jsme střídali pláž v Puntinaku a v Sumartinu (cca 2 km).
 Autor:Míla
(neregistrovaný - IP: 90.180.233.***)
 Datum:30.5.2011 12:08
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Selca - Brač Údaje o příspěvku
Také jsme byli po dva roky v Sumartinu a líbilo se nám tam. Maličké městečko a klid !! Trajekt opravdu nevadí. Když jsme přejeli na druhou polovinu pobytu do Podgory, byli jsme v šoku z množství lidí a přeplněných pláží ( v termínu po 20.8.) takže příští rok jsme zůstali celých 14 dní na Brači.
Přeji dobrou volbu a příjemný pobyt
 Autor:Danča
(neregistrovaný - IP: 94.127.129.***)
 Datum:30.5.2011 13:39
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Selca - Brač Údaje o příspěvku
Vloni jsme byli na Brači v Postiře a autem jsme Brač procestovali celý. V Sumartinu se nám líbila ta část za kopcem ( za kostelíkem) , směrem k pevnině. Tam bychom příště se klidně a rádi ubytovali. Ta část Selce ( má společnou zátoku se Sumartinem) je pěkná, co se výhledů týče, ale koupání ... nevím.Ještě, kromě Postiry, nás nadchchla Povlja. Nám se zdály nejlepší tyto 3 destinace na Brači: Postira, Povlja a Sumartin ( část k pevnině). Jinak Milna a Pučišča byly dosti dlouhé zátoky bez velkých výhledů.Supetar dosti frekventovaný . Bol - totéž.
 Autor:Jiří Jarolím
 Datum:31.5.2011 06:08
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist