Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!
Text: Rok 2014 jsme byli s přítelkyní v Chorvatsku a rád bych Vám zde napsal také pár slov.
Jeli jsme já(24) přítelkyně (24) a Toy Pudlík (2).
Už jsem byl v Rakousku, v Německu, ve Španělsku a ve Vysokých Tatrách v SK.V Chorvatsku jsem byl po pěti letech - před tím jsem jezdil s rodinou.
Cena za ubytování bych řekl že je zcela adekvátní (dle zkušeností z již zmíněných zemí). Co se jídla týče řekl bych cca 25+ % ale oproti ostatním zemím v normě.Na peníze jsem nějak extra nehleděli, ale za 2 na 10 dní jsme tam s dopravou nechali cca 33 tis. Ale žádné potraviny jsem nedovážel,ale nakupoval právě tam.
Příroda krásná,nějakého výrazného bordelu jsem si nevšiml. Jediné co se mi moc nelíbilo byla kvalita vody (byl jsem v Zivogosce-porat).U pláže na které jsme chodili za město s pejskem byla hladina pokryta takovým lesklým povlakem (asi olej nebo benzin).
A co říct k samotným Chorvatům? Obsluha v obchodech super (teda alespoň já neměl problém :)na podvůdky jsem nenarazil ) Domácí - starší zbožná paní relativně v pohodě - trochu vyčůraná co se týče peněz. Měl jsem pocit že si někteří Chorvaté myslí že jsme déba co jim tam vozíme prachy - samozřejmě neříkám všichni ale s třeba s přístupem v Rakousku se to nedalo srovnat.
Až budeme mít děti tak tam pojedem znovu. Ale upřímně je to tam asi pro starší generace. Nějaké památky a kultůrní vyžití tam nebylo a jezdit tam 15 let po sobě? To ani náhodou!Už naštěstí nejsem ta Československá konzervativní generace!Chorvatsko,proč ne,ale né stále
Přidáno:1.9.2015 15:30
Autor: Lukíš (neregistrovaný - IP: 217.196.213.***)

Zpět na téma "Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist