Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!
Text: 1 - Pokutování rychle nebo agresivně jedoucích řidičů je správné nejen v Chorvatsku. Jen ty pokuty se mi zdají pořád nízké. Na druhou stranu je policajtů u cest dost málo, takže rozhodně nevyskakuje chorvatský flojd z křoví jen co přidáte plyn. To prostě není pravda.

2 - U pobřeží je skutečně binec, dokonce i tam, kde "nikdo" nechodí, protože ho neustále přináší a vyplavuje moře. Plasty stokrát jinak, občas sklo, vajgly, vložky a plenky. Lidé jsou už vůči tomu jednak dost otupělí a taky se to snaží nevnímat, nevidět a vytěsňovat ze vzpomínek, aby si "nekazili" dovolenou, takže jsou schopni se už pár dnů po návratu do krve hádat, že tam "žádný binec nebyl"...

3 - Je pravdou, že s nástupem hospodářské krize se číšníci a různí nabízeči projížděk stali o poznání dotěrnější. Zažil jsem mnohokrát, že při průchodu kolem prázdné nebo skoro prázdné restaurace číšníci vybíhali až na ulici a přemlouvali kolemjdoucí, aby si šli něco objednat. To před rokem 2009 nebylo.

4- Zažil jsem, že i "oficiální úředník", konkrétně jakýsi výběrčí vstupného do rezervace Sveti Jerolim ( malý ostrov u Puly ) byl ožralý jak doga a poplatky stanovoval "podle ksichtu". Např. se rozhodl evidentně malého kluka považovat za staršího šesti let, takže chtěl za něj vstupné a z velké bankovky, kterou dostal nic nevrátil... A zkuste si tam někde stěžovat, dokazovat to ( a kazit si dovolenou )...

5 - V příkopech a přírodě je tam přece jen o něco méně PET lahví, než u nás, protože je Chorvati zálohují.
Přidáno:14.6.2014 17:41
Autor: Roman (neregistrovaný - IP: 109.224.64.***)

Zpět na téma "Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist