Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!
Text: Paní Nováková .Vaše těžce vydělané peníze si užijte jak chcete je to vaše právo.Já si je užiji třeba tady Domek DARIO je na severní straně ostrova Hvar v zátoce Zastupac, asi 4 km od města HVAR.
Domek Dario je nový domek /apartmán/ na severní straně ostrova Hvar v zátoce Zastupac asi 40 m od moře od malé oblázkové pláže. V domku je elektřina a voda z městského vodovodu. Auta hostů parkují na soukromém parkovišti asi 50 m od domku.
Cena, uvedená v tabulce, je cena v EUR za celý domek - apartmán za noc. V ceně je zahrnuta lázeňská taxa a všechny další poplatky. V ceně není zahrnut poplatek za použití klimatizace. Pokud host klimatizaci použije, platí za každý den 5 EUR. Za tuto cenu může být v domku - apartmánu maximálně 5 osob. Cena se liší podle období.
Ceny 2014:
do 28/6 28/6 - 30/8 od 30/8
39,00 € 59,00 € 39,00 €

Mám odrostlé děti tak že mohu využít úbytko mimo sezonu a bude . Tak mne napadlo je to 20 krabiček cigaret za rok pro jednoho.Jestli byl majitel za války odstřelovač nebo lapiduch mne nezajímá to byl jejich boj.Karty na stůl paní Nováková Můj boj /Mein Kampf/ (Adolf Hitler)
Jsem viděl prvně v Bilione volně ložený před knihkupectvím,Za výlohou víno a na vinetě byl Musolíny,Hitler ,Stalin,a Lenin ,žádný problém ten nastal když jsem synovci musel vysvětlovat co je to za lidi myslel jsem že to zkrátím tak jsem řekl že to byli pěkný svině a on se zeptal tak proč je vystavujou zacpal jsem mu pusu zmrzlinou a byl klid.
Přidáno:26.5.2014 09:07
Autor: 28404Petr (neregistrovaný - IP: 82.99.180.***)

Zpět na téma "Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!!"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist