Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Chorvatská dálnice s předplacenou kartou ENC
Text: Zdravím všechny cestovatele.
ENC krabičku jsme pořídili na exitu 29 dálnice Zagreb-Split-Dubrovnik v 10:35 dopoledne.
Bohužel jsem se nechal zblbnout pánem u brány, a nejdřív zaplatil mýtné 201 kun, a až za branou zastavil, a šel koupit ENC komplet za 380 kun. V tomto kompletu je kredit 333 kun, zbytek je cena ENC boxu. Zakoupení bylo za 10 minut vyřízeno. Nový tunel Svety Ilija na jadranskou magistralu za 20 kun jsme jeli už na ENC. Po tomto projetí nám zbývá kreditu 323 kun. Proběhlo tam odečtení 20 kun za projetí, ale bylo přičteno 10 kun jako debit. Takže tam sleva proběhla. Uvidíme jak platba proběhne dál, až se odtud budeme vracet.
První přihlášení na prodaja.hac.hr bylo 12 číslic z ENC jako jméno i heslo. Pak jsem změnil přístupové heslo, a vytvořil nový profil k účtu ENC, a dal mu práva Administrátor. Přihlášení k účtu teď jde jak podle čísla ENC boxu, tak podle údajů nového profilu.
V menu Nadoplata (add funds) jsem dole na stránce zatrhnul accept, a od té chvíle je možné dobíjet kredit přes kreditní kartu.
Sleva na platbu mýtného probíhá tak, že za dobití kreditu v hodnotě 100 kun se platí 78 kun. Na branách se pak odečítá cena ve výši plného mýtného podle ceníku.
Možnost registrace kreditní karty v kanceláři HAC je dle místních proto, aby člověk nemusel neustále dobíjet kredit, ale projeté prostředky si HAC automaticky zkasíruje z vaší platební karty. Pro nás cestovatele ale toto asi není nutné. Každý si dokáže spočítat kolik projede, a tolik si dobít.
Přidáno:12.8.2013 12:22
Autor: Márty (neregistrovaný - IP: 78.3.79.***)

Zpět na téma "Chorvatská dálnice s předplacenou kartou ENC"

Fórum:   Doprava
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist