Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kemp Boban letos
Text: Také jsem se vrátila z Bobanu. Příjezd tam 14.8., kemp byl na můj vkus opravdu nacpaný a dost mě to rozhodilo.To nebyl ten "můj" krásný a tichý Bobánek!
Teplá voda ve špičce 17 - 20 hod. opravdu netekla, ale to je běžné i v jiných kempech. Navíc si za to mohou ve velké míře sami návštěvnící, když s vodou plýtvají. Stoupnout si pod tekoucí sprchu a nechat ji téct 2O i více minut, je bezohledné.Stačilo by jen trochu myslet i na druhé a vody by bylo dost. Kapitola sama pro sebe jsou děti, které samy, bez dohledu rodičů jsou ve sprchách dlouho, hrají si a vodu nechávají téct.Několikrát se stalo, že byly sprchy a sociálky plné TEPLÉ vody, až přetékala přes práh ven!Když byly děti napomenuty,rodiče je bránili slovy- no a co jsou to děti a vodu máme zaplacenou!Co k tomu dodat.
Po 4 dnech se kemp začal pomalu uvolňovat,vracet do "normálních" kolejí a od 20.8. tam byl zase nor. provoz.
Ubytování u p. Felbingera - ano našli se i závady a opět je to o lidech, chce to jen trochu ohledu k druhým a nemyslet jen na sebe.Řídím se heslem jsem v kempu, ne ve špičkovém hotelu, takže bez čeho se obejdu, to nepotřebuju, co potřebuju to mám a pokud ne,tak to koupím, seženu, nebo se bez toho zase obejdu,nač si kazit dovolenou prkotinami.
Mě všechny "nedostatky" vynahradilo umístění karavanu kousek od moře, nádherný výhled,klid a pohoda.A také VELIKÁ a nestandartní vstřícnost p.Felbingera. Ano, mohla bych zde
jmenovat a zveličovat různé nedostatky, ale proč si kazit dovolenou? BYLA KRÁSNÁ.
Přidáno:1.9.2010 10:38
Autor: Mikina (neregistrovaný)

Zpět na téma "Kemp Boban"

Fórum:   Kempy
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist