Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do Chorvatska přes Maďarsko
Text: Milý Tondo, vzhledem k tomu, že já se o Vašem IQ taky nezmiňuju, nechme i to moje stranou.
Jinak, s tím exotem to bylo myšleno tak, že mi ta trasa přes Uhry připadá jako škrabání se levou rukou (spíš nohou) za pravým uchem. Cesta přes Uhry nemá pro převážnou většinu populace ČR absolutně žádnou výhodu. Jediný argument zastánců této cesty je ono "než se nervovat v Rakousku a Slovinsku". Jinak ale je ta cesta buď delší (po dálnici) nebo pomalejší (po 86-ce a pod.).
Již výše zmíněné "nervování" možná platí pro časový úsek pátek odpoledne - sobota večer při cestě k moři a sobota ráno - neděle ráno při cestě od moře. I v těchto termínech se to ale dá zvládnout celkem dobře, pokud si člověk umí zapnout v rádiu dopravní informace a včas se pak dokáže problematickým místům vyhnout.
Při letošní cestě na jih (3.7.) jsem měl největší komplikace a časová zdržení na dálnici za Záhřebem a to už potkalo i ty, kteří jeli od Varaždinu. Tudíž ti, co jeli přes Uhry, tím nezískali oproti mně nic.
Jízda mimo uvedené časové úseky je pak z hlediska dopravních komplikací (ucpané dálnice, hr. přechody a mýtnice) absolutně bez problémů. Pokud je prioritou čas a náklady na cestu (pro mě zcela určitě), je cesta přes A/ SLO jedinou možnou variantou. Neberu argument, že cesta na dovolenou už je vlastně dovolená a může trvat déle. Nemíním strávit z týdenní dovolené na cestě 3 dny. Stejně tak argumet jízdy po prázdné silnici je na nic, pokud po ní jedu o hodinu déle než po "přeplněné dálnici".
Přidáno:28.7.2010 16:59
Autor: Radek (neregistrovaný)

Zpět na téma "Do Chorvatska přes Maďarsko"

Fórum:   Doprava
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:
 

   


© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist