Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Místa v Chorvatsku - Hledání lokality - Mladá rodinka poprvé u moře

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Mladá rodinka poprvé u moře Údaje o příspěvku
Dobrý den. Rád bych Vás cestovatele po Chorvatsku požádal o radu. Tento rok chceme poprvé s manželkou a dvouletým synem strávit nějaký ten den v klidné lolalitě u moře v Chorvatsku, někde v části Omiš-Duče nebo někde okolo. Jsme mladá rodinka, chceme jet na blint a tak uvítáme vaše rady. Dále prosím o nějaký tip na pěkné, klidné ubytování za slušnou cenu, kde je blízko k moři a hlavně s písčitou pláží. Předem moc děkujem. Odpovědi můžete posílat i na mail : jamape@atlas.cz
 Autor:Kubik
 Datum:27.2.2011 17:46
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Mladá rodinka poprvé u moře Údaje o příspěvku
Dobrý den. Záleží také na tom , ve kterém měsíci pojedete. V červnu bych se nebál jet na blind a hledat ubytování u moře. V 07-08 bych už asi moc šancí neměl. To spíš najdete ubytování dál od moře a také ceny jsou vyšší než v 06.Pískové plážičky jsou téměř v každé destinaci ( mnohdy je tam písek navezený a stále doplňovaný - až třeba 5 m do moře). Jednoduše řečeno: skoro v každém letovisku jsou "městské pláže" vhodné pro děti. Nádherné to bylo na Brači v letovisku Postira ( neše nej- dovolená ). Pláží pro dětičky tam bylo několik a ostrov Brač je nádherný. A to máme Chorvatsko procestovalé skoro celé.Vybírám dovolenou i pomocí www.google-earth ,kde jasně vidím , jak je letovisko umístěné ( výhled na moře, ap.)a jsou tam přšpendlené i fotky toho místa. Zkuste to.
 Autor:Jiří Jarolím
 Datum:28.2.2011 13:18
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Mladá rodinka poprvé u moře Údaje o příspěvku
Zrovna tuto lokalitu bych si nevybral,protože písek v Duče je humus,mámeprojitý poctivě asi 3 km pláže a je to tam bohužel všude stejné.Je to takový písek do černa plný nečistot.tak bych se ohlídl i jinde.
 Autor:Václav Hlaváč
 Datum:1.3.2011 19:49
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Mladá rodinka poprvé u moře Údaje o příspěvku
Ahoj,s malými dětmi máme vyzkoušený poslední třetí až čtvrtý týden v srpnu, nebo i první týden v září. Je už dříve kratší den a tak se jim lépe spí. Všude spousta domácího ovoce a zeleniny. Také pláže a centra už jsou volnější. Jezdíme do okolí Ninu.
 Autor:Mamča
(neregistrovaný - IP: 62.24.76.***)
 Datum:1.3.2011 20:10
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist