Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Místa v Chorvatsku - Hledání lokality - Dovolená s dětmi s celiajií

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Dovolená s dětmi s celiajií Údaje o příspěvku
Dobrý den, chystáme se po vlastní ose do Chorvatska a protože jsem tam nikdy nebyl, potřebuji poradit místo pro rodinu s dvěma dětmi (10+7). Obě děti musí dodržovat bezlepkovou dietu a tak hledám kompromis mezi ubytováním na klidném místě, klidně i menším, se slušným koupáním, s možností dojezdu někam, kde si budu moci v případě potřeby udělat nákup ve větším marketu. S vařením problém nemám, jen se v té záplavě informací v diskusi nemůžu zorientovat. Uvítali bychom ubytování v soukromí, nemusíme rušná centra ale alespoň nějakou zábavu pro děti bychom uvítali. Měl jsem představu střední Dalmácie ale nijak na tom nelpím. Pokud bude někdo ochoten poradit, budu opravdu rád. Děkuji. Tomáš Saidl
 Autor:Tomáš
(neregistrovaný)
 Datum:4.6.2009 16:21
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Dovolená s dětmi s celiajií Údaje o příspěvku
odporucam pohladat app. v blizkosti vacsich rekreacnych centier a vacsieho mesta. Minule leto sme boli pri Sibeniku - v letovisku Solaris boli pre decka super atrakcie - tobogany, detske hrisko s preliezkami, auticka na elektromotor, trampoliny, ping-pongove stoly a akurat zacali stavat minigolf, ked prsalo boli sme si zahrat bowling, na okraji Sibeniku 3 velke obchodne strediska s dobrym vyberom - kamarat dokonca nasiel 4* app za velmi slusnu cenu priamo pri mori v malej dedinke asi 3 km juznejsie- a v Sibeniku sa vecer dalo pekne poprechadzat. Priamo v Solarise su tiez pekne app., aj ked vyjdu trosku drahsie ako v sukromi - su na okraji letoviska pri marine, takze tam bol v noci klud - hotely s nocnou zabavou boli az za kempom - a boli tam super upravene plaze s navezenymi okruhliakmi. V blizkosti je nar. park Krka s vodopadmi - super na celodenny vylet, ci uz lodou alebo po vlastnej ose s moznostou kupania v dolnej casti vodopadov.
prajem stastnu ruku pri vybere a at vam to "prve chorvatsko" prinesie kopec peknych zazitkov.
Daniela zo Ziliny, Sk.
 Autor:Daniela
(neregistrovaný)
 Datum:4.6.2009 18:13
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist