Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:
 
   
ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy
       


DISKUZNÍ FÓRUM - Místa v Chorvatsku - Bol

O úroveň výš  Titulní strana: Chorvatsko – Diskuzní fórum     Příspěvky starší než rok jsou méně výrazné
Bol Údaje o příspěvku
Dobrý den, ráda bych se zeptala na ostrov Brač-Bol-jedu s vnoučkem. Poraďte co je v tomto místě pro děti zajímavé a pokud víte orient. ceny budu ráda. Předem děkuji cestující důchodka
 Autor:věrča
(neregistrovaný)
 Datum:18.5.2007 09:21
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Bol Údaje o příspěvku
věrča,
aj tu nájdeš nejaké informácie
http://www.bol.hr/
 Autor:deni
(neregistrovaný)
 Datum:18.5.2007 11:37
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Bol Údaje o příspěvku
Na Bolu jsme byli na výletě lodí,je to spíš pro mladší,jedna pláž,přeplněná,předražená.Lákala nás pláž jejím tvarem,ale jinak nic moc.Zajímavost z jedné strny pláže studená voda.ahoj
 Autor:jakub
(neregistrovaný)
 Datum:17.1.2008 14:25
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Bol Údaje o příspěvku
na Bolu jsem byl asi 3x,ale jen na 1 den a nenadchlo mě to. samý stánek,samá restaurace, přeplněný Zlatá pláž-Zlatny rat a jinak nic moc.Cenově je to asi náročnější než pobřeží.
 Autor:vitek
(neregistrovaný)
 Datum:18.1.2008 12:30
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Bol Údaje o příspěvku
Souhlas, na Bolu jsem byl 1x na dovolené a naposledy. Drahota /až o 30procent/, ubytování nad přístavem v kopci, na pláž daleko nebo dojet vláčkem a pláž přeplněná. Ted jezdím na Hvar a na Bol jedu lodí maximálně na výlet. Rád bych se letos chtěl podívat na Vis. Odjíždím letos opět v červnu a moc se těším. Přeji všem klidnou a příjemnou cestu bez nehod.
 Autor:martin
(neregistrovaný)
 Datum:27.3.2008 15:34
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Bol Údaje o příspěvku
V městečku Bol jsme byli letos v červnu na lodním výletě, městečko i přístav je hezké, asi bude trochu dražší, jde přeci jen o vyhlášené letovisko:-)) Z přístavu jezdí lodní taxi na Zlatni Rat. Ale my šli pěšky, cesta na pláž Zlatni Rat příjemná, asi 20 minutová procházka z přístavu, v blízkosti pláže Zlatni Rat luxusní hotely BlueSun, hezké upravené okolí, pláž Zlatni Rat hezká, v červnu ještě nepřeplněná a všude byl klid, našli jsme zde spoustu mušlí! Ale celá pláž táhnoucí se od přístavu je krásná a široká. I krajina zde je hornatá a pěkná.
 Autor:Renata
(neregistrovaný)
 Datum:23.7.2008 17:08
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Bol Údaje o příspěvku
Začátkem července jsme se z Bolu vrátili a přes spoustu negativních ohlasů - spokojení!Na Bolu není jen Zlatni rat, směrem na západ jsou menší pláže ohraničené kameny s oblázkovými vstupy, přístup je pohodlný po lesní pěšině,záleží, kde budete ubytovaní.Toto místo je blížší od hotelů, od centra Bolu na východ jsou oblázkové pláže kolem Dominik.semostanu /kláštera/, za klášterem je širší obláz.pláž, která končí dvěma menšími s přístupem po úzké pěšině.Záleží, co kdo hledám,okrajové pláže jsou mnohem klidnější /na té poslední za klášterem jsme se potkávali pouze se dvěma ostravskými manželi/,služby tvoří pouze stánek se zmrzlinou a občerstvením u kláštera, ale nebyl tam v červnu problém ve stínu zaparkovat.Zlatni rat se mi líbil pozdě odpoledne, kdy si to zvláštní místo člověk užije, na jednodenním výletu s masy ostatních opékajících se spoluplavců to opravdu není nic moc.Vyhledáváme klidné pláže a ty se na Bolu najít daly!Chtělo to jen trochu delší procházku a nebo jít na pláž po ránu a pak odpoledne.
Vzdálenosti - centrum - rat-cca 20-25min.,centrum - pláž za klášterem cca 15-20min /lepší je cesta mezi domy směrem od trhoviště-vede ve stínu ke klášteru/.
Manžel se synem surfují, takže hlavní atrakce pro nás byly větrné odpoledne na ratu, ale pláže západním směrem jsou od větru chráněné a je tu odpoledne skvělé koupání ve vlnách.Pro menší děti jsou atrakce kolem hotelů a pláže na ratu.Výlety-skalní kl.Blaca,Murvica-koupání v zátoce,sk.klášter,jeskyně... Užijte si dovolenou!
 Autor:Hanka
(neregistrovaný)
 Datum:24.7.2008 08:01
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Tento příspěvek byl přesunut administrátorem

Takže jsem také už byl na nejznámější pláži v Chorvatsku - na půldenním výletě.

Chtěl bych tu napsat nějaké postřehy pro ty, kteří tam ještě nebyli nebo se tam chystají.

Městečko Bol je krásné a okolní pláže nádherné. Samotná pláž Zlatni Rat je však od Bolu min. 30 min. pěšky, popř. můžete použít lodní taxi.

Původně jsem tam chtěl jet přímo na dovolenou, ale ceny hotelů na Bolu jsou dost vysoké, právě a jen kvůli Zlatni Rat.
Dnes už vím, že by to za to nestálo. Zlatni rat vypadá na fotkách nádherně, jako nějaká pláž s bílým pískem někde v Karibiku: http://www.hvarestatescroatia.com/gallery/photos/B... , http://urbanchristiannews.com/ucn/movingbeach1.jpg , http://zlatnirat.info/wp-content/uploads/2009/05/z... .

Realita je ovšem jiná. Pominu-li hlavu na hlavě(s čímž se samozřejmě musí počítat), ve skutečnosti pláž vypadá jinak - je kamenitá a spíše šedá: http://image60.webshots.com/60/0/28/29/433702829zS... - kamínky se ovšem směrem do moře zmenšují, až skoro na písek.

Velkým překvapením bylo docela silný neustávající vítr, na Chorvatsko poměrně velké vlny, množství lodí a jachet kotvící poblíž, a velké množství kitesurfařů.

Směrem od Bolu jsme neviděli na plážích jedinou sprchu, zřejmě je na Brači nedostatek sladké vody. Na samotném Ztlatni Rat, kde se tísní stovky lidí však není ani jedna! Toalety to samé! Je třeba jít poměrně daleko doprostřed parku, kde se za vše platí a jsou tam fronty.
 Autor:Standa
(neregistrovaný)
 Datum:23.8.2009 11:49
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
pokračování....

Poblíž parku jsou samozřejmě i stánkaři, že je vše předraženo úměrně místu, snad nemusím ani připomínat.

Při vchodu k Zlatni Rat jsou velké cedule upozorňující co vše jev parku zakázáno a dovoleno.
Jedna důležitá věc tam ale chybí! Že Zlatni rat je zároveň nebezpečným místem...
Mezi Bračm a Hvarem je tzv. Hvarský kanál, kde je poměrně silný mořský proud. Tento proud(zřejmě i poháněný oným silným větrem) naráží do pláže Zlatni rat a stáčí se zpět na otevřené moře. Z toho důvodu se i samotná pláž(tvar) během roku mění.
Strážní věž plavčíků je cca ve dvou třetinách pláže, na samém konci(kam se samozřejmě "cpe" nejvíce lidí)je situace dost nepřehledná.
Hned mě překvapilo, že na výběžku nejsou žádné boje, vyznačující kde se může plavat a kde ne.
http://www.plavbypojadranu.cz/obrazky/trasy/14/bol...
Dával jsem to do souvislosti s množstvím kotvících lodí, loděk a jachet a také kitesurfaři, kteří s oblibou na samotném cípu přistávali. Varováním mi mělo být i to, že lidi byli ve vodě jen pár metrů od moře.
Já však v nádherných vlnách a průzračné vodě plaval cca jen 7m od břehu, chtěl se vrátit a najednou to nešlo zpět! Jako kdyby mě někdo tahal za nohy. Ačkoliv jsem byl tak 15m od špišky pláže a snažil se usilovně plavat kolmo ke břehu kde jsem vstoupil do vody, výsledkem bylo, že mě proud zanesl šikmo až ke špičce pláže, kde jsem se poměrně vyčerpaný konečně zachytil mělčiny! Opravdu nebezpečné místo, bez jakéhokoli varování!
 Autor:Standa
(neregistrovaný)
 Datum:23.8.2009 12:00
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
dokončení...

Pak jsme pozorovali i jiné lidi, kteří se odvážili o trochu dál od břehu a měli ty samé problémy.

Shrnutí: Bol a Zlatni Rat jsou nádherné místo, ovšem výlet tam je plně dostačující. Předražená dovolená asi za to nestojí.
Samotný Zlatni rat vypadá ve skutečnosti jinak než na prospektech a je to pro plavce nebezpečné místo.

Přesto jsem rád, že jsem se tam byl podívat.
 Autor:Standa
(neregistrovaný)
 Datum:23.8.2009 12:05
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Byli jsme tam ve středu a líp bych to nenapsala:-)
 Autor:Jajka
(neregistrovaný)
 Datum:23.8.2009 18:14
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Já jedu na Bol v pátek. Už po čtvrté. Máme zaplaceno ubytování v apartmánu pro dva na deset nocí za 8000kč!Mě se to předražené nezdá. Pláž je normální oblázková a s plaváním sem taky problém neměla.Mimo sezonu je to na pláži pohoda.
 Autor:Pavča
(neregistrovaný)
 Datum:23.8.2009 19:00
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Byli jsme na Bolu v červnu - 14 dnů za 400E v apartm. pro tři osoby, kromě počasí, které v tu dobu zasáhlo povodněnmi ČR a v Chorvatsku se projevilo bouřkami a nižší teplotou si nemůžeme na nic ztěžovat. Byla to naše druhá návštěva, kdy loni bylo navíc ideální počasí.Vitr na Zlatni ratu je super pro winsurf. a kitaře, špička poloostrova je už v místě silných proudů, kde plavci od pobřeží obvykle neplavou. Je pravda, že by tam výstraha nebezpečí měla být,ono to místo docela k plavání láká, ale silné proudy jsou podél všech ostrovů, nebo v místech zúžení mezi ostrůvky a pevninou, ale na to český rybniční plavec bohužel přijde pozdě.Taky máme podobnou zkušenost.
 Autor:Hanka
(neregistrovaný)
 Datum:25.8.2009 08:48
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Prosím nesrovnávejte nějaké apartmány různé lokality a velmi různé úrovně s klasickou dovolenou v hotelu s polopenzí. Ty ceny na Bolu jsou opravdu mnohem vyšší, než-li jinde v Dalmácii - stačí si to sám zjistit na internetu. ;-)
 Autor:Standa
(neregistrovaný)
 Datum:25.8.2009 10:31
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Uvádím cenu pro příklad, že Bol nemusí být cenově nedostupný.Nejde o "různou" lokalitu jde o totéž místo jen ubytování je jiného typu. Nevybíráme pobyt na dovolené kvůli polopenzi a pobytu v hotelu, ale hlavně kvůli místu toho pobytu.Apartmán může být v jistém ohledu daleko pohodlnější, prostornější a dá se užít více soukromí než v hotelovém pokoji. Samozřejmě ubytování v soukromí i v hotelu je rozdílné i co do kategorie. Je to na každém, co mu vyhovuje,v apartmánu člověk neřeší čas nástupu na jídlo apod.,následně neřeší taky případné stížnosti na CK, je to zkrátka jen na něm. Je pravda, že na Bolu jsou hotely nejblíže Zlatni ratu, ale není jen tato jedna pláž a procházky jsou tam příjemné.
 Autor:Hanka
(neregistrovaný)
 Datum:25.8.2009 16:17
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Jistě, "v apartmánu člověk neřeší čas nástupu na jídlo", tam si ho musí nejprve připravit. :-D

Po probuzení obvykle následuje snídaně. Zatímco já po osobní hygieně nemusím dělat nic, jen si na tu snídani dojít(v rozmezí 3h), v apartmánu se nejprve snídaně musí připravit, v horším případě nějak dojít koupit suroviny a pak ještě tu snídani připravovat.

Aneb já tu neřeším, výhodnost či nevýhodnost apartmánů či hotelů - každý upřednostňuje něco jiného(já hotel s polopenzí), pouze píši hned v prvním příspěvku, že Bol - Zlatni rat je drahé místo pro dovolenou na hotelu. A to z prostého důvodu, že mě taková dovolená zajímala a našel jsem si na internetu ceny(cca min. o 50% dražší než je běžné), apartmány jsem neřešil.
Apartmány jsou SAMOZŘEJMĚ (všeobecně) oproti hotelu levnější, ale pochybuji, že v dané lokalitě jsou cenově na stejné úrovni jako jinde v Dalmácii, tedy že Bol - Zlatni rat není dražší místo, jak píši ve svých příspěvcích.

Tedy ještě jednou pro ty nechápavé: pokud je na Bolu drahý hotel, nevyřeším to tím, že půjdu do apartmánu a tudíž pak Bol-Zlatni Rat není drahé místo.
To je míchání hrušek s jablky. ;-)
 Autor:Standa
(neregistrovaný)
 Datum:25.8.2009 18:07
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Do apartmánu, kam jedeme, si můžete zaplatit i polopenzi,za tísícovku na osobu na deset dní. A na Bolu jsou pouze dva luxusní hotely,čtyři a pět hvězdiček,tak je asi jasné,že budou dražší! Ani na Makarské neseženete pět hvězdiček za pár kaček!
 Autor:Pavča
(neregistrovaný)
 Datum:25.8.2009 20:30
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Acho jo... :-(

Už se to zvrhává zase od tématu.

Jasně, vlastně Bol a potažmo Zlatni rat je nejlevnější místo v Chorvatsku! :-D
Polopenze na deset dní za tisícovku a podobně. ;-)

*** hotely na Bolu(tedy mimo těch **** a *****):
http://zajezd.invia.cz/chorvatsko/brac/hotel-breta...
http://zajezd.invia.cz/chorvatsko/brac/hotel-blues...
http://zajezd.invia.cz/chorvatsko/hotel-bluesun-bo...
 Autor:Standa
(neregistrovaný)
 Datum:25.8.2009 21:18
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Ano, hotely, které jsou na Bolu nejblíž Zlatni ratu a plážím za ním/ty jsou mnohem romantičtější/, jsou dražší - mimo jiné i díky své kategorii. Taky ubytování v soukromí je blíže těmto místům dražší.Ale to je obvyklé i jinde - platí se za taky za polohu a atraktivitu. Takže mám možnost volby - mimo jiné i např. penzion se stravou za míň, nebo jet jinam, kde jsou srovnatelné služby za menší peníz. Takže, když chci jet na určité místo z nějakého důvodu /příroda, podmínky k surfování apod./, tak volím ubytování podle svých možností.
Vy jste napsal svůj dojem z tohoto místa z pohledu možnosti ubyt. v hotelu, které je pro Vás důležité, proto ta reakce a pohled z jiného úhlu, každý má jiné priority.
 Autor:Hanka
(neregistrovaný)
 Datum:26.8.2009 08:10
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Este ku sprcham.

Na Zlatnom Rate sprchy a zachody su. Je to tam vyznacene. Jediny problem - za sprchovanie a za zachod sa plati. Neviem teraz uz presne - 4 alebo 7 kuna. Voda je na Braci vseobecne problem (Ako na kazdom ostrove.) Musia ju cerpat zo Splitu.
Hotely su na Bole drahe. Za tie ceny sa clovek dostane pomaly aj na Karibik.
Morske prudy - V oblasti medzi Bracom a Hvarom vanie takmer denne mierny az silnejsi vietor (Mistral?). S tym su spojene aj morske prudy v tejto oblasti, ktore tvar plaze neustale menia.
Bol je hlavne rajom pre wind a kite-surferov, ale potapanie je tam tiez pekne - hlavne na opacnej strane - na Hvare :-).
Restauracie su cenovo na urovni Dalmacie a zopar je ich skutocne dobrych.
Problem je jedine so vzdialenostami. Len zopar apartmanov je blizko promenady a plaze. Ostatne su polozene vyssie.
 Autor:Richard
(neregistrovaný)
 Datum:27.8.2009 09:15
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
dobry den chcem sa spytan na destinaciu bol . ake je to tam a plaže !ci je broblem s ubytkom pri plaži na blind !§ dakujem
 Autor:olackovic
(neregistrovaný - IP: 195.91.109.***)
 Datum:30.3.2011 17:58
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Člověče, z jaké hospody píšeš, vůbec ti nerozumím. :o)
 Autor:dášašá
(neregistrovaný - IP: 62.24.76.***)
 Datum:30.3.2011 18:12
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
škoda brácho !dik
 Autor:olackovic
(neregistrovaný - IP: 195.91.109.***)
 Datum:30.3.2011 19:06
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
bry den wšem chcem sa poradit ohladom destinacie bol idem na brač poprve chcem vediet nejake tipi od niekoho kto tam bol § ma niekto skusenosti dakujem .
 Autor:olackovic
(neregistrovaný - IP: 195.91.110.***)
 Datum:31.3.2011 06:04
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Pokud budete hledat ubytování u pláže na blint,tak máte asi smůlu. Apartmánů u pláže tam moc neni a jsou šíleně drahé.
 Autor:Jitka
(neregistrovaný - IP: 88.100.69.***)
 Datum:31.3.2011 07:48
 Email:-
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
dobrý vespolek neviete nahoduo pláž na bolu zlaty rat je to platená pláž!!!!diki
 Autor:olackovic
(neregistrovaný - IP: 195.91.108.***)
 Datum:12.4.2011 21:38
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Re: Re: Re: Re: Bol - Zlatni rat, ostrov Brač Údaje o příspěvku
Není placená,ale záchody ano,jena ní celkem draho
 Autor:Václav Hlaváč
 Datum:13.4.2011 00:08
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Brač - letovisko Bol Údaje o příspěvku
Tento příspěvek byl přesunut administrátorem

Tak právě jsem se vrátil z nádherné dovolené v letovisku Bol a pro ty které to zajímá tu mám pár postřehů.Cesta i přes různé varování o obřích zácpách bez jediného problému.Jediné místo s dobou čekání cca 40min,tradičně na slovinsko-chorvatské hranici.Trajekt z Makarské cca hodinu předem příjezd-bez jediného problému.Letovisko Bol-četl jsem zde o něm lecos,takže moje čerstvé zkušenosti : Krásné městečko utopené v zeleni v kopci nad mořem,hezká promenáda s přístavem,malebné uličky s krámky a restauracemi.Přelidněnost a hlava na hlavě-Absolutní nesmysl!!!!! Bol zaplňují turisté z Hvaru,kteří připlouvají kolem 11hod kdy to vypadá jako invaze na Omaha Beach v normandii v roce 1944.Odplouvají cca kolem 16hod.Tou dobou jste stejně na pláži takže je Vám to jedno a večer je naprostý klid.Pláže-Bol není jen Zlatni Rat!!U Kláštera jsou tři nádherné pláže s překrásným mořem,kde najdete místo v jakoukoliv hodinu a okolí je úchvatné.Ceny-Ano na Bolu je dráž,to je fakt.Ale je to v normě a dá se to.Počasí-nádherné,bez mráčku teploty kolem 32st a stále stoupali.V sobotu při odjezdu 38st.Moře-teplé cca 24-26st.
Tuhle dovolenou jsme si maximálně užili a doporučuji opravdu všem.Cesta zpět-nejezděte po staré vnitrozemím-u Kninu strašlivá objížďka!!!Cesta kolem hřebenů hor-pouze pro zdatné řidiče netrpící závraťemi....
 Autor:Rob1
 Datum:10.7.2011 04:27
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Re: Brač - letovisko Bol Údaje o příspěvku
Dobrý den.Bol tu niekto ubytovaný v hoteli bluesun elaphusa?poprosím o nejakéinfo(strava,ubytovanie atd.).Vopred dakujem
 Autor:lacak
 Datum:31.1.2012 20:39
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
Z Bol do NP Krka Údaje o příspěvku
Ahoj všichni, letos jedu do městečka Bol a chtěl bych se zeptat, jestli někdo absolvoval výlet z Bol do NP Krka?
 Autor:Rudolf Laube
 Datum:20.5.2012 10:25
 Email:zobrazit
 
Odpovědět
 
Nahlásit nevhodný obsah
 
© 2006-2024 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist